BEDANKT VOOR UW BEZOEK!

Zoet&Zalig is definitief gesloten vanaf 1 oktober 2018

VIEREN...

op één van de mooiste 'verborgen' plekjes in Gouda:
Het voormalig historische Weeshuis uit 1642 gelegen
aan de prachtige 17e eeuwse binnentuin.


VIEREN

Zoet & Zalig is gevestigd in een historisch pand, het voormalig Weeshuis uit 1642 en beschikt over een prachtige binnentuin.
Met recht één van de mooiste verborgen plekjes van Gouda te noemen!
Op een steenworp afstand van de Markt van Gouda, maar toch weg van de drukte van de binnenstad.
Hier vindt u nog echt rust en stilte... Maar vooral een plek die u helemaal voor zichzelf kunt hebben.
Of waar u terecht kunt voor een gezellige borrel met de afdeling, een verjaardagsfeest of een babyshower met uw beste vriendinnen.  

Zoet & Zalig is onderdeel van Organisatieburo Grand Canyon. Een bedrijf dat al meer dan 20 jaar ervaring heeft in het organiseren van feesten en evenementen.
We denken dus graag met u mee als het aankomt op eten, entertainment, aankleding of techniek. Geen vraag is ons teveel.

Onderstaand treft u de diverse mogelijkheden die we hebben, maar laat het vooral weten als u andere ideeën heeft.
Stuur een e-mail naar info@zoetenzalig.nl voor de mogelijkheden op maat.


Babyshower

Ben je op zoek naar een leuke en geschikte locatie voor een babyshower? Zoek dan niet verder! Bij Zoet & Zalig kun je terecht met een grote en kleine groep.

De boel versieren voor de aanstaande mama? Wij doen het graag voor je (tegen een meerprijs), maar je bent ook van harte welkom om zelf de tafel en ruimte eromheen op te vrolijken met roze of blauwe ballonnen, slingers, of wat dan ook.

Een High Tea is natuurlijk uitermate geschikt voor een babyshower. Een gezellige étgère op tafel met allerlei zoete en/of hartige hapjes. Wil je liever wat anders? Laat het ons dan gerust weten.


Barbecue

De zomers bij Zoet & Zalig zijn geweldig! Onze unieke binnenplaats leent zich namelijk uitstekend voor gezellige barbecues. Een garantie voor lekkere lange zwoele zomeravonden met heerlijke gerechten van de bbq.

Is het per ongeluk toch koud? Geen probleem! De gasten kunnen dan in ons gezellige historische pand plaatsnemen, terwijl de koks buiten beschut de bbq kunnen bereiden. 

Gezellig met de familie, maar ook met je vriendengroep of als afsluiting van een bedrijfsuitje in Gouda!

We bieden diverse bbq-arrangementen. Neemt u contact met ons op via het contactformulier als u graag meer informatie wilt ontvangen.Borrel

Op zoek naar een locatie voor een gezellige reünie of vrijdagmiddagborrel met de afdeling? Zoet & Zalig is de perfecte locatie!

We gaan graag voor u open buiten onze reguliere openingstijden. Afhankelijk van de groepsgrootte vragen wij een vergoeding hiervoor.

We hebben diverse borrel-arrangementen met hapjes en drankjes. Vanzelfsprekend denken we graag met u mee als u speciale wensen heeft.

Neemt u contact met ons op via het contactformulier als u graag meer informatie wilt ontvangen.
Iets te vieren?

Wat u ook heeft te vieren, Zoet & Zalig staat voor u klaar!

Ons pand heeft een capaciteit van 150 personen. Daarnaast beschikken we over een prachtige binnentuin. In de zomer zijn de feestelijkheden dus gemakkelijk naar buiten verplaatst! Of eventueel naar binnen als het weer juist tegen zit...

Of u nu een jubileum, 25-jarige bruiloft, reünie of gezellige familiedag te organiseren heeft, Zoet & Zalig is de perfecte locatie!

Neemt u contact met ons op via het contactformulier als u graag meer informatie wilt ontvangen.